Team
Medisch pedicure Voetje voor Voetje Ineke Klomp

INEKE

Medisch- en sportpedicure

Ik ben de trotse eigenaresse van Voetje voor Voetje. Na het afronden van mijn opleiding tot pedicure ben ik mijn eigen praktijk gestart. Na enkele jaren ben ik als pedicure begonnen bij Voetselect Podotherapie.  Inmiddels is mijn eigen praktijk uitgegroeid tot een bloeiende praktijk en werk ik op verschillende locaties.


Na een vliegende start als basispedicure ben ik me verder gaan verdiepen in het vak. Na het behalen van mijn diploma medisch-pedicure ben ik meer en meer gaan behandelen en mijn kennis en ervaring gaan uitbreiden. Inmiddels heb ik ook mijn diploma sportpedicure.


Ik werk veel samen met Malou van Alebeek en andere disciplines, waaronder podotherapie. Naast mijn praktijk aan huis en Voetselect ben ik enkele jaren  werkzaam geweest als assistent podotherapie bij Voetselect Podotherapie.Medisch pedicure Voetje voor Voetje Ineke Klomp

MALOU 

Medisch Pedicure (i.0.) , Manicure,  Schoonheid

Sinds enkele jaren ben ik werkzaam als pedicure en manicure. Na het afronden van deze opleidingen ben ik direct gaan behandelen in de praktijk bij Ineke Klomp. Inmiddels ben ik met de opleiding tot medisch pedicure begonnen en hoop dit volgend jaar te kunnen afronden.Ik heb nu een praktijk aan huis en werk ik ook op de Beemden in St.Michielsgestel alwaar ik nu hoofdzakelijk cosmetische voetbehandelingen uitvoer maar kan  na het behalen van mijn diploma tot medisch pedicure alle behandelingen uitvoeren.  Daarnaast ben ik gespecialiseerd in epileren , o.a. onderbenen harsen en het verfraaien van nagels van voeten en handen met gel.Op de handnagels eventueel met verlenging of frenchmanicure. U hebt de keus uit vele prachtige kleuren.

Ik werk ook zo nodig ambulant.